Vauhtia, viihdettä, asiaa & elämyksiä koko perheelle – tekniikasta riippumatta

Lumotv:n saat kotiisi asuinpaikastasi riippuen kaapeli-tv-verkon ja laajakaistan kautta.

Kaapeliverkkoon kytketyssä kiinteistössä ei tarvita erillisiä antenneja tai satelliittilautasia, sillä kaapeliverkon kautta saa luotettavasti kaikki tv-, radio- ja internet-palvelut.

Laajakaista-tv-asiakkaana pääset tilaamaan Lumotv-palveluja, vaikkei kiinteistöäsi olisikaan liitetty kaapeli-tv -verkkoon: kanavat tulevat kotiisi nopeaa laajakaistaliittymää pitkin. Kuvanlaatu vastaa kaapeli-tv:n kuvaa. Tarkista alueellinen saatavuus omalta Lumotv-operaattoriltasi.


Lumo aloituspaketti 2,97 €/kk

Lumo aloituspaketti on avaimesi kaikkiin maksu-tv -palveluihin sekä asiakasetuihin. Lumo-aloituspaketti sisältää huippulaadukkaiden kanavien lisäksi kaapeli-tv- verkossa tarvittavan Lumotv-Katselukortin. Lumo-aloituspaketin kanavat:

Lumo Aloituspaketin haltijana voit tilata uusia palveluita milloin haluat – tarvitset vain Oma Lumotv -tunnuksen ja salasanan. Tilaukset teet kätevästi netissä Oma Lumotv -palvelun kautta osoitteessa www.omalumotv.fi.

 

Lumotv kanavapaketit

Lumotv-kanavapakettien sisältö on rakennettu kanavien näyttämän ohjelmasisällön mukaan teemoittain. Teemapaketointi on laadittu asiakaspalautteen perusteella: Lumotv haluaa tarjota asiakkailleen mahdollisuuden katsoa ja maksaa vain sellaisesta sisällöstä, josta asiakas on kiinnostunut. 

Kaikkiaan kymmenestä uudesta teemoittain rakennetusta kanavapaketista löytyy sopiva kokonaisuus moneen makuun: ohjelmaa on tarjolla lapsille, urheiluhulluille, elokuvien ja sarjojen suurkuluttajille ja vaikkapa musiikinystäville. Uusien Lumotv-pakettien kuukausihinta on erittäin kohtuullinen, keskimäärän vain n. 10 €. Uusia Lumotv-kanavapaketteja voi helposti tilata lisää ja vaihtaa toisiin niin halutessaan. Entisiä vuoden tai jopa pidempiä määräaikaisia sitoutumisia ei normaalihintaisissa tuotteissa enää ole, vaan määräaikainen jakso on vain 4 kk.
 
Kanavapakettien lisäksi tarjolla on yksittäin ostettavia Extra-kanavia.
 
Tutustu kanavapaketteihin ja extrakanaviin täällä.

Kuukausittain ilmaisia Bonuskanavia

Lumotv-asiakkaana pääset nauttimaan kuukausittain ilmaisista Bonuskanavista, jolloin pääset tutustumaan veloituksetta yhteen maksu-tv-kanavaan.