Kotimaisia sarjoja

TV5 vie katsojat Tallinnaan tammikuussa

Kotimainen uutuussarja Tallinna kertoo suomalaisista matkaajista eteläisessä naapurimaassamme. Viroon matkaavat muun muassa julkkiset, himourheilijat, puumat, villisianmetsästäjät ja hauskanpitäjät. 

Suomalaiset matkustavat Tallinnaan enemmän kuin minnekään muualle. TV5:n uusi Tallinna on 40-osainen tosi-tv-sarja,  jossa tavataan suomalaisia etu- ja takarivin julkkiksia, iloisia perhematkalaisia, vielä iloisempia polttari- ja synttäriporukoita, kaupparatsuja, muusikoita, keräilijöitä ja jopa villisianmetsästäjiä. Tallinnaan matkaa myös tantraseksi-kouluttajia, viikinkiharrastajia, prätkäjengiläisiä ja gootteja. Tälle matkalle kaikki pääsevät mukaan ikään, kansallisuuteen tai sukupuoliseen suuntautumiseen katsomatta. 

Tallinna seuraa suomalaista matkailijaa 24 tuntia vuorokaudessa ja menee sinne minne matkailijakin. Katsoja pääsee turvallisesti kotisohvaltaan todistamaan esimerkiksi Oskari Katajiston karaokelaulureissua, Anne-Mari Bergin bilematkaa, BB-Kadin vauhdikasta kaverireissua, Scandinavian Babes –tanssiryhmän biitsiretkeä, virolaistähti Koit Toomen keikkamatkaa, Indican ja Kuorosodan Jonsun ratsastusreissua, ennätystehtailija-juontaja Teemu Virtasen hiihtoa hiekkarannalla (luit oikein) ja lukemattomien muiden oman elämänsä tähtien Viron pyrähdyksiä biletyksen, esteettisten operaatioiden, shoppailun ja muun asiaan kuuluvan merkeissä. 

Sarjan on tuottanut C-Media, käsikirjoittanut Jupe Tuomola ja ohjannut Harri Haanpää. Sarjan kertojina toimivat Eppu Salminen ja Sanna Saarijärvi.
Tallinna 9.1.alkaen Ma-to TV5 klo 20.00

 

TV5:lla karpataan tammikuussa!

TV5:lla alkaa 7.1. Hei me karpataan –sarja, joka käsittelee karppausta eli vähähiilihydraattisen ruokavalion noudattamista eri näkökulmista. Sarjassa opetellaan karppaamaan asiantuntijoiden opastuksella oikein.  

TV5 tarjoaa apua perinteiseen tammikuun kilojen karistukseen ja kunnon kohotukseen! Uudessa kotimaisessa Hei me karpataan -sarjassa perehdytään asiantuntijoiden avulla suuria tunteita herättäneeseen muoti-ilmiöön karppaukseen.

Sarjassa seurataan kahta rohkeaa ja reipasta karppaajaa, jotka ovat sitoutuneet noudattamaan asiantuntijoiden ohjeita koko ensi kevään ajan. Karppaajat ovat porvoolainen Anne Oikarinen, 29, ja ojakkalalainen Juha Kares, 45.

Heitä opastaa oikeaan ja terveelliseen ruokavalioon tunnettu tv-kokki Sami Garam. Jokaisessa jaksossa tehdään muun muassa maittava ateriakokonaisuus ja kehitetään viikon kauppalista. 

Sarjan urheiluvalmentaja Jani Sievinen ohjaa karppaajat oikeantyppisen liikunnan pariin ja sarjan lääkäri Olli Sovijärvi vastaa karppauksen terveydellisiin kysymyksiin.

Sarjan käsikirjoittajat ovat Jari Peltomäki ja Eeva Jaakonmaa.

Hei me karpataan La 7.1. alkaen TV5 klo 16.30